Argentino Steakhouse


Poskusite najboljše iz Argentine in še več.

Prisrčno pozdravljeni na spletni strani Argentino! Prepustite se kulinaričnemu razvajanju s specialitetami z žara kakor v gril restavracijah v Argentini. Avtohtono meso je sveže dobavljeno in pripravljeno na pravem argentinskem žaru, v katerem tli žerjavica tropskega lesa dreves algerobo, quebracho blanco in bukve.

Nudimo vam samo najboljše meso pašne vzreje in kontrolirane kakovosti goveda Black Angus. Argentinska govedina najvišje kakovosti prihaja k nam iz uglednih govejih farm v Argentini, imenovanih “ESTANCIAS”.


Pristno po argentinsko.

Osebje, opravljeno v tradicionalno argentinsko nošo, vam pričara povsem pristen ambient.

Vrhunski kuharji za vas pripravijo jedi po tradicionalnih argentinskih receptih na tipičnih žarih, posebej pripeljanih iz Argentine, v katerih tli trd tropski argentinski les dreves algarrobo in quebracho blanco, ki daje hrani prav poseben, edinstven okus.

Življenjski prostor argentinskega goveda so pampe, neskončne prerije, polne rodovitnih žitnih polj in bujno zelenih travnikov, kjer se prosto pasejo črede govedi in konj. Zanje skrbijo gavči, legendarni divji jezdeci, ki slovijo kot najboljši strokovnjaki za vzrejo govedi.

Dogodki

Argentino Caffe Club organizira raznovrstne dogodke, predavanja in tematske večere.

Pridružite se kvalitetno pripravljenim dogodkom z gostovanji in predavanji vodilnih poznavalcev in strokovnjakov ter se prepustite razvajanju mednarodnih okusov in arom.

 


Sprejem skupin

Za vas, naše cenjene goste, se trudimo ustvariti kulinarično zgodbo in tudi pot. Za razvajanje vseh čutil, nudimo različne ambiente. Najbolje jih je spoznati kot pot. Začnite s prijetnim in toplim druženjem ob kaminu. Čarobno vzdušje ob kaminu utrjuje odnose in ljudi povezuje. Pot se lahko nadaljuje v bolj intimno atmosfero na galeriji, ki ponuja pregled nad prijetnim vrvežem v celotni restavraciji. Pred zaključkom druženja pa nikakor ne smemo izpustiti ponudbe ameriškega šanka. Vzdušje tukaj omogoča potrditev prijateljstev. Lokacija je posebej primerna za vrhunce bolj živahnih poslovnih srečanj.

Odpiralni čas

od ponedeljka do sobote: 9.00 – 22.00
nedelja in prazniki – zaprto

Odpiralni čas

od ponedeljka do petka:

11.00 – 22.00 ( kuhinja do 21.00 )
sobota: 12.00 – 22.00 ( kuhinja do 21.00 )
nedelja in prazniki – zaprto

Odpiralni čas

od ponedeljka do petka:

11.00 – 22.00 ( kuhinja do 21.00 )
sobota: 12.00 – 22.00 ( kuhinja do 21.00 )
nedelja in prazniki – zaprto