pasted-svg-595323x295_poster_

POSKUSITE NAJBOLJŠE IZ ARGENTINE IN ŠE VEČ...

Prisrčno pozdravljeni in dobrodošli v steakhousu ARGENTINO!

Prepustite se kulinaričnemu razvajanju s specialitetami z žara kakor v gril restavracijah v Argentini. Avtohtono meso je sveže dobavljeno in pripravljeno na pravem argentinskem žaru, v katerem tli žerjavica tropskega lesa dreves algerobo, quebracho blanco in bukve.

Nudimo vam samo najboljše meso pašne vzreje in kontrolirane kakovosti goveda Black Angus. Argentinska govedina najvišje kakovosti prihaja k nam iz uglednih govejih farm v Argentini, imenovanih “ESTANCIAS”.

2

Argentino koncept

Osebje, opravljeno v tradicionalno argentinsko nošo, vam pričara povsem pristen ambient.
Vrhunski kuharji za vas pripravijo jedi po tradicionalnih argentinskih receptih na tipičnih žarih, posebej pripeljanih iz Argentine, v katerih tli trd tropski argentinski les dreves algarrobo in quebracho blanco, ki daje hrani prav poseben, edinstven okus. Življenjski prostor argentinskega goveda so pampe, neskončne prerije, polne rodovitnih žitnih polj in bujno zelenih travnikov, kjer se prosto pasejo črede govedi in konj. Zanje skrbijo gavči, legendarni divji jezdeci, ki slovijo kot najboljši strokovnjaki za vzrejo govedi.

_dsc4845_crop-crop-u35953
pasted-svg-660345x75_poster_

od 2005
Za avtentični asado, peko na žaru, je treba najprej zagotoviti zorjeno argentinsko mlado govedino, ki jo v restavraciji Argentino naročamo pri argentinskih dobaviteljih. Sveže meso nam pošljejo z letalskim prevozom. Že od prvega dne je zato naše načelo, da našim cenjenim gostom nudimo izključno sveže meso, saj postopek zamrzovanja povzroči kristalizacijo, ki vpliva na kakovost. Za naše cenjene goste ponujamo le najboljše in avtohtono.


galerija
 

 

3
pasted-svg-4266x79_poster_

od 2016
Argentino Lounge je nastal iz želje po razširitvi ponudbe na kar najširšo paleto dobrot iz Argentine. Kulinarično doživetje Argentino Lounge je na voljo cenjenim gostom po izrazito konkurenčnih cenah glede na vrhunsko kakovost.


galerija
 

 

shutterstock_465404333-crop-u33435
pasted-svg-578393x77_poster_

od 2016
Argentino Caffe Club je lokal, ki je v želji po kvalitetnem, intimnem a zabavnem druženju nastal v letu 2014. Ponuja predvsem zanimive in poučne dogodke ter streže pijačo in slaščice.


galerija
 

DOGODKI

Argentino Caffe Club organizira raznovrstne dogodke, predavanja in tematske večere.

Pridružite se kvalitetno pripravljenim dogodkom z gostovanji in predavanji vodilnih poznavalcev in strokovnjakov ter se prepustite razvajanju mednarodnih okusov in arom.

pasted-svg-582153x523_poster_
SPREJEM SKUPIN

Za vas, naše cenjene goste, se trudimo ustvariti kulinarično zgodbo in tudi pot. Za razvajanje vseh čutil, nudimo različne ambiente. Najbolje jih je spoznati kot pot. Začnite s prijetnim in toplim druženjem ob kaminu. Čarobno vzdušje ob kaminu utrjuje odnose in ljudi povezuje. Pot se lahko nadaljuje v bolj intimno atmosfero na galeriji, ki ponuja pregled nad prijetnim vrvežem v celotni restavraciji. Pred zaključkom druženja pa nikakor ne smemo izpustiti ponudbe ameriškega šanka. Vzdušje tukaj omogoča potrditev prijateljstev. Lokacija je posebej primerna za vrhunce bolj živahnih poslovnih srečanj.

REZERVACIJA
+386 31 600 900

Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana

ARGENTINO CAFFE CLUB je odprt:

od ponedeljka do četrtka: 8.00 – 23.00

petek: 8.00 – 24.00

sobota: 9.00 – 23.00

nedelja in prazniki – zaprto

 

ARGENTINO STEAKHOUSE je odprt:

od ponedeljka do petka: 11.00 – 23.00

sobota: 12.00 – 23.00

nedelja in prazniki – zaprto